بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

رژیم صهیونیستی سید حسن نصرالله را به ترور تهدید کرد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، در یک پست توئیتری به زبان عربی دبیرکل حزب‌الله لبنان را به ترور تهدید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۳ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 13
کد خبر: ۳۳۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، امروز (دوشنبه) سید «حسن نصرالله» دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان را به ترور تهدید کرد.

 

کاتص در توییتر نوشت: «نصرالله از حمله به "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر اسرائیل و تهدید اسرائیل دست بر نمی‌دارد.»

 

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در ادامه مدعی شد که دبیرکل حزب‌الله لبنان مجبور به افزایش تدابیر امنیتی شده است، اما اگر به تهدید رژیم اسرائیل ادامه دهد، این تدابیر نمی‌تواند او را نجات دهد.

 

سید حسن نصرالله روز گذشته در سخنانی با اشاره به حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد، گفت: «پیام این ضربه، پیامی قوی برای صهیونیست‌ها بودند. وقتی تهدیدهای رهبر ایران و سران آن را می‌شنوند باید آن را جدی بگیرند، موشک‌های ایران در عین الاسد عراق فرود آمد اما مصیبت و عزا در اسرائیل بود که ایران چنین توان و قدرتی دارد.»

 

«یوسی کوهن» در ۲۱ مهر ماه نیز در یک مصاحبه مطبوعاتی در پاسخ به این سوال که چرا موساد تا کنون از ترور سید حسن نصرالله امتناع کرده، گفت: «این سوال، درست نیست. سوال (درست) این است آیا نصرالله می‌داند ما گزینه‌ای برای نابودی وی داریم و پاسخ به این سوال، مثبت است.»

 

تهدید برای ترور دبیرکل حزب‌الله مسأله تازه‌ای نیست و بارها مقامات صهیونیستی چنین سخنانی را به زبان آورده‌اند. 

 

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار